Légzéstréning és Health Coaching

A HeartMath meditációs technika pillanatnyilag nem elérhető, de kérem, írja meg nekem problémáját, és a rendelkezésemre álló eszközök segítségével együtt közelebb kerülhetünk a megoldáshoz.

HeartMath meditációs technika

HeartMath meditációs technika

A HeartMath (más néven Szívkoherencia) meditáció egy szívre összpontosító légzés, amely segíthet gyorsan átváltani a stresszes érzésből a nyugodt állapotba.

Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolt, és új, továbbfejlesztett módszereket keres a stressz és a kapcsolódó egészségügyi problémák kezelésére, akkor a HeartMath technika megfelelő az Ön számára.

Mi a HeartMath meditáció és terápia?

A HeartMath módszer új kapcsolatot fedezett fel a szív és az agy között! Légzéssel és irányított gondolkodással megváltoztathatjuk érzelmeinket, melyeket egy, a pulzusszám változékonyságát figyelő HRV monitor meg is mutat!

A módszer célja, hogy megváltoztassa a stresszre adott választ, és növelje rezililenciánkat, azaz rugalmas lelki ellenállóképességünket.

Segítséget nyújthat depresszió, szorongás, alvászavar, stroke, gyomorproblémák és magas vérnyomás esetén.

Hogyan történik a HeartMath Meditáció?

A HeartMath egy kis szenzor segítségével működő számítógépes applikáció, melyet személyes konzultáció keretében használunk.

A cél, hogy testet a stressz inkoherens állapotából relaxált, koherens állapotba juttassuk el.  

Ebben a koherens állapotban javul a teljesítmény, a tanulási képesség, a kommunikáció, és a fizikai egészség. Enyhülnek a fájdalmak és a fáradtságérzet is.

A HeartMath meditációs technika pillanatnyilag nem elérhető, de kérem, írja meg nekem problémáját, és a rendelkezésemre álló eszközök segítségével együtt közelebb kerülhetünk a megoldáshoz.