Légzéstréning és Health Coaching

Az ÖkoKör foglalkozások időpontjáról kérem, emailben érdeklődjön!

ÖkoKör foglalkozások

Csatlakozz egy induló ÖkoKörhöz!

Az Ökokörök a Tudatos Vásárlók Egyesületének szervezésében jöttek létre.
Az Ökokörök célja, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelemmel és az éghajlattal kapcsolatos kérdésekre, így erősítve a környezettudatosságot.

Az Ökökör egy ingyenes, 5 alkamas, kiscsoportos foglalkozás, mely segít a résztvevőknek, hogy védjék és javítsák környezetüket, miközben csökkentik a vegyi anyagok felhasználását. Közösségben tanulhatsz, új kapcsolatokat építhetsz hasonló gondolkodású emberekkel, és új ismeretekkel gyarapodhatsz.

Mindenkinek ajánljuk, aki  tenni szeretne valamit a környezetért, és a fenntartható fejlődésért. EGYÜTT KÖNNYEBB ezt elérni.

Témáink

Háztartás Ökokör

Tiszta Otthon Ökokör

azok számára jön létre, akik költségtakarékos módon a vegyi anyagok mennyiségét szeretnék csökkenteni környezetükben. Kevesebb, környezetbarát tisztítószerrel és csomagolási hulladékkal is lehet ragyogó tiszta a lakás! Mindenki máshol tart háztartása zöldítésében, és sokat segít, ha kapunk új ötleteket. Inspiráló, ha érezzük, hogy nem egyedül csináljuk.

ÖkoKör Kamra

Itt a helyed, ha szeretnél egészségesebben étkezni, és azt gondolod, hogy az étkezés egy jó családi és közösségi esemény lehet. Ha szívesen tanulsz másoktól hasznos praktikákat és szívesen megosztod saját tapasztalataidat. És ha szeretnél ugyanabból a pénzösszegből egészségesebben, fenntarthatóbban, jókat enni.

Az ÖkoKör foglalkozások időpontjáról kérem, emailben érdeklődjön!